Міксологи і творець чаю

Міксологи і творець чаю

Чайна міксологія - це мистецтво шанобливого поєднання самого незвичайного трав'яного букета з іншими інгредієнтами для виробництва чайних коктейлів, моктейлів і шотів. Змішування різних інгредієнтів для створення гармонії смаку само по собі є мистецтвом. Проте міксологія чаю також вимоглива до досвіду і цілеспрямованості самого чайного міксолога, оскільки вимагає розуміння унікальної індивідуальності кожного сорту чаю.

«Тепер я знаю, що коли я повернуся в Австралію, все, що я бачитиму, нюхатиму і чого торкатимуся, усе це буде пов'язано з чаєм, це абсолютно новий світ»

- Саймон Тухі (Simon Toohey), відомий міксолог, Австралія.