Чай в п'яти почуттях

Чай в п'яти почуттях

В основі філософії Dilmah закладена ідея, що хорошим чаєм слід насолоджуватися усіма п'ятьма почуттями.

«Чай в п'яти почуттях» - це новий підхід, який сприяє розумінню різноманіття і розкоші чаю для усіх п'яти почуттів людини. Витонченість хорошого чаю можна розрізнити на око, відчути його запах, зрозуміти вплив природи, яка утілила в чаї неповторну гармонію смаку. Досліджуючи чай Dilmah далі можна відчути текстуру чайного листа, яка розкриває індивідуальність чаю, його аромат і втілення. Як гармонія смаку на язиці приносить насолоду, так і баланс смаку, аромату і кольору чаю створює його чарівну неповторність.

«У нашій школі чаю ми намагаємося розширити та вийти за межі сприйняття чаю, яке ось вже більше 5 000 років складається з трьох основних почуттів. Два додаткові відчуття - це відчуття дотику і відчуття звуку. Гармонія поєднання елегантності, характеру і індивідуальності чаю дозволяє відтворити його образ за допомогою відповідного звучання»

- Ділхан С. Фернандо, син засновника Dilmah Меррілла Дж. Фернандо.