Справжній чайний сніданок Dilmah

Справжній чайний сніданок Dilmah

Сніданок, який пропонують навіть у найвишуканіших готелях у світі, завжди повинен містити свій найважливіший елемент - високоякісний чай. Dilmah, сімейний бренд чаю, назва якого міцно асоціюється з якістю і традиціями, прагне відродити церемонію чайного сніданку за допомогою конкурсу Dilmah Real High Tea.

Конкурс Dilmah Real High Tea дебютував в 2007 році і все ще приносить задоволення через розуміння важливості деталей і увагу до якості, свіжості і різноманітності чаю. Dilmah за допомогою конкурсу також прагне посилити це задоволення за допомогою чайної гастрономії, пропонуючи поціновувачам чаю по-справжньому приємний чайний сніданок, який розділяє історію кожного чаю, пропонуючи чай, ідеально зварений і елегантно представлений, у супроводі солодких і солоних тортів, випічки і бутербродів, які гармоніюють за смаком.

«Повертаючись до традиційних розмірів порцій і реального доповнення чаю, які були загублені в сучасному чайному сніданку. Було дуже приємно дізнатися про чай, це дійсно розширило наші знання про чай. Це дало нам абсолютно новий погляд на використання чаю під час їжі»

Елісон Говард і Грант Тернер, Стэмфорд Плаза Брисбен (Переможці Австралійського конкурсу справжніх чайних сніданків 2012 року)

The Dilmah Real High Tea Challenge

Конкурс справжніх чайних сніданків від Dilmah

Метою конкурсу є навчання фахівців індустрії гостинності знанням про справжній чайний сніданок, його приготування і презентацію вимогливим гостям. Головне досягнення конкурсу - це усвідомлення операторами індустрії гостинності величезного потенціалу, який пропонується якісним чаєм.

Конкурс справжніх чайних сніданків від Dilmah - це дослідження сучасного чаю. Конкурс об'їхав весь світ, пройшов через континенти, починаючи з Коломбо, Шрі-Ланка і продовжуючись через Перт, Аделаїду, Мельбурн, Брісбен, Сідней, Окленд, Сінгапур, Чилі і Нідерланди. Подорож завершиться глобальним конкурсом, який відбудеться в 2015 році в Коломбо, Шрі-Ланка. Це не просто кулінарний конкурс, а щось більше, що вимагає розумний і креативний підхід до приготування і подання чаю.

“Зараз усі їдуть на чай. Тому ми вважаємо, що це кращий час для демонстрації усіх сортів чаю”

Сельвана Челванайгум і Йан Джоунс (Selvana Chelvanaigum & Ian Jones), Чайні кімнати Національної галереї Вікторії (Переможці Австралійського конкурсу справжніх чайних сніданків 2012 року)