Відкрийте для себе світ Dilmah
Сім’я Dilmah
Dilmah в індустрії гостинності та громадського харчування
Цілісність та етика
Натхненні чаєм Dilmah
Дозвілля та гостинність
Знання та навчання
Онлайн магазин
Знання та Навчання


Dilmah традиційно обіймає лідируючі позиції з впровадження інноваційних технологій в індустрію чаю, яка зараз переживає не найкращі часи внаслідок комерціалізації. Фірмові заходи такі як Кулінар Dilmah (Dilmah Thé Culinaire), Чайний соммел’є Dilmah (Dilmah Tea Sommelier), Шеф-кухарі і творець чаю (Chefs & the Teamaker), Чай в п'яти почуттях (Tea in Five Senses), Міксологи (Mixologists), Творець чаю і Справжній чайний сніданок (the Teamaker and Real High Tea) є інноваційними продуктами в чайній індустрії, мета яких навчання і натхнення професіоналів в індустрії гостинності пропонувати своїм клієнтам абсолютно новий підхід споживання чаю. Заходи сприяють підвищенню інтересу до якісного чаю і поваги до цього здорового, натурального і універсального напою.

Чайна школа Dilmah - це чайна програма, метою якої є прищепити пристрасть до чаю через пізнання самого ремесла вирощування і виробництва чаю серед професіоналів з гостинності, прихильників чаю і простих споживачів. Основний акцент робиться на важливості справжнього чаю і різноманіття цієї рослини в гастрономії чайних напоїв, приготуванні їжі, а також чайній міксології. Перша чайна школа Dilmah була заснована в 2009 році для збереження чайних традицій, прищеплюючи повагу до чаю і ділячись його багатою культурною спадщиною. Творець чаю Меррілл Дж. Фернандо (Merrill J. Fernando) і його сини мають особливий погляд на чай. Їх бажання поділитися особливим задоволенням від справжнього чаю, доповнене увагою на навчання любителів чаю, призвело до створення цієї школи. Dilmah, інститут кулінарії і гостинності в Ліоні, інститут Поля Бокусе (Paul Bocuse) оголосили про спільне створення першої міжнародної школи чаю в жовтні 2008 року. Інноваційний стиль Поля Бокусе, ректора інституту і одного з кращих шеф-кухарів 20-го століття і чаю Dilmah, школа чаю Dilmah в Інституті є новаторським підприємством.
Ця перша у світі чайна школа, яка на відміну від інших чайних шкіл і курсів, призначається для споживачів і фахівців, де навчають професіоналів індустрії гостинності і кулінарії, всіх тих, хто знаходиться на передовій з обслуговування клієнтів по всьому світу, як готувати і подавати чай і його неповторні атрибути. Партнерство покликане розкрити пристрасть до чаю завдяки знанню ремісничих аспектів чаю. Інститут Поля Бокусе (IPB) (www.institutpaulbocuse.com), заснований в 1990 році, є установою по навчанню кулінарії і гостинності, заснований відомим французьким шеф-кухарем Полем Бокусе і Жераром Пеліссоном, президентом інституту і співзасновником Accor Group.