Відкрийте для себе світ Dilmah
Сім’я Dilmah
Dilmah в індустрії гостинності та громадського харчування
Цілісність та етика
Натхненні чаєм Dilmah
Дозвілля та гостинність
Знання та навчання
Онлайн магазин
Що таке Dilmah?


Меррілл Дж. Фернандо вирішив присвятити своє життя чаю, коли в 50-х роках звернув увагу на те, що вся чайна промисловість сконцентрована в руках кількох великих корпорацій. Результатом такої політики стало перетворення чаю в товар широкого споживання. І тоді Меррілл Дж. Фернандо прийняв рішення боротися проти такого ставлення до чаю заради цінителів чаю і тієї культури, яка в його країні здійснювалася з любов'ю і майстерністю.
На це у нього пішло майже сорок років, і в 1988 році він запустив нову торгову марку - Dilmah. Dilmah стала першою торговою маркою, що належить виробнику чаю. На відміну від змішаних продуктів, які заполонили полиці супермаркетів, Dilmah пропонує чай, запакований свіжим у місці походження, що має завдяки цьому багатий смак і природну досконалість.
Dilmah - це унікальний чай; бренд, заснований на пристрасній відданості якості та автентичності чаю, він став частиною філософії, що виходить за межі комерції та бачить у бізнесі можливість служіння людству. Ось чому Dilmah - це перший чай етичного виробництва. У 2005 році Меррілл і два його сина, Ділхан і Малік взяли на себе зобов'язання дотримуватися 12 принципів Dilmah у всіх аспектах своєї діяльності, а також щодо робочих, співробітників і керівництва компанії.
Досконалість у чашці чаю

У засновника компанії Dilmah Меррілла Дж. Фернандо було своє унікальне бачення - він хотів запропонувати покупцям найкращий чай на землі, вироблений на основі етичності і цілісності. Це зобов'язання втілюється в нашій прихильності винятковій свіжості і єдиному походженню чаю найвищої якості. Намір нашого засновника виробляти етичний чай втілюється в роботі його благодійного фонду MJF і Dilmah Conservation. Для нас бізнес - це можливість служіння людству, тому природна досконалість кожної чашки чаю Dilmah доповнюється його служінням людству і природі в суспільствах і екосистемах Цейлону.