Відкрийте для себе світ Dilmah
Сім’я Dilmah
Dilmah в індустрії гостинності та громадського харчування
Цілісність та етика
Натхненні чаєм Dilmah
Дозвілля та гостинність
Знання та навчання
Онлайн магазин
Наші цінності засновані на 12 принципах

Dilmah залишається вірним своїй спадщині

Пропонуючи покупцям перший по-справжньому етичний чай, запакований свіжим у місці походження, наш батько дав обіцянку, що Dilmah виконує сьогодні, через двадцять вісім років. Він залишався непохитним у своєму прагненні зберегти чай Dilmah повністю місцевим продуктом, хоча це було непросто. Постійно мінливі обставини, які називалися ринковими умовами, чинили на нас нескінченний тиск, спонукаючи нас перейти до виробництва гранульованого чаю, змішувати чай різного походження для отримання чаю за більш конкурентоспроможною ціною, але менш автентичної якості. Всі наші конкуренти прийняли цей метод, тому що вірили в нову реальність.
Чай Dilmah залишився незмінним

Адаптація означала б компроміс, а це неприйнятно для тих з нас, хто зберігає вірність справжньому чаю, залишаючи осторонь питання прибутку. 12 властивостей чаю втілюють історію Dilmah. Вона допоможе зрозуміти, чому чай Dilmah - це унікальне явище. Не існує єдиного критерію унікальності, це скоріше ряд взаємопов'язаних і взаємозалежних елементів, що утворюють те, що сьогодні називається чаєм Dilmah.
01. чистий цейлонський чай

На Цейлоні цінується мистецтво виготовлення чаю, завдяки якому цейлонський чай набув репутації найвишуканішого чаю в світі. Острів, зараз відомий нам під назвою Шрі-Ланка, є місцем збору найвишуканішого чаю в світі і пропонує найширший асортимент чаю. Особливий терруар у поєднанні з унікальною топографією країни наділяє чай з кожної долини, кожного регіону і кожної країни унікальною своєрідністю. Dilmah відбирає кращі серед цейлонських чаїв, оберігаючи чайну спадщину острова і підтримуючи неповторний стиль, що дозволяє відносити Dilmah до кращих чаїв світу.
відібраний серед кращих чаїв на землі
02. незмішаний

Наш засновник Меррілл Дж. Фернандо взяв на себе зобов'язання забезпечувати незмінну якість незмішаного чаю. В ті часи, коли чай тільки почав завойовувати визнання в усьому світі, чай був незмішаним, зберігав свою ідентичність і славився своєю якістю. Через сто років набула популярності концепція змішування, і знамениті чаї зі Шрі-Ланки та інших відомих регіонів стали підвищуватися в ціні. Але таке змішування порушує автентичність, свіжість, приносячи в жертву якість чаю. Dilmah дотримується обіцянки, даної Мерріллом Дж. Фернандо щодо якості та автентичності, коли він прийняв рішення зберегти чай Dilmah незмішаним.
зобов'язання зберегти автентичність і цілісність
03. виняткова свіжість

Для чаю свіжість не менш важлива, ніж якість. Свіжий чай має більш багатий смак, аромат і ті найтонші властивості, які складають терруар вишуканого чаю. Свіжий чай також більш багатий антиоксидантами. Чай, який великими партіями перевозиться за кордон для змішування і упаковки або довго залишається не упакованим та незахищеним після збору, з часом вбирає вологу. Це призводить до зростання токсинів, які псують смак і можуть значно знизити антиоксидантні властивості чаю.
природна досконалість і природний смак гарантовані
04. чай єдиного походження

Походження визначає характер і ідентичність чаю. Чай, вирощений у вдало розташованих садах, отримує досконалий терруар у дар від природи, саме походження визначає комбінацію елементів, що складають смак чаю. Унікальною особливістю чаю Dilmah є його незмінна прихильність цілісності походження. Відмовившись від більш вигідного, але неприйнятного компромісу - змішувати чаї різного походження - Меррілл Дж. Фернандо дотримується свого зобов'язання перед любителями вишуканого чаю, залишаючись вірним принципу чистоти походження.
чистота походження і розкіш чайного терруару
05. любов справжніх цінителів, закоханих у чай

Любителі вишуканого чаю насолоджуються постійно мінливим ароматом, смаком, міцністю, текстурою і тими ледь вловимими елементами, які складають якість чаю. Вони нескінченно змінюються під впливом ґрунту і природних кліматичних факторів. Ця багатогранність кидає виклик стандартизації, роблячи виробництво чаю мистецтвом, заснованим на науці. Робота творця, що складає чай, має першорядне значення для виробництва чаю, що приносить насолоду. Меррілл Дж. Фернандо присвятив життя чаю. Зараз до нього приєдналися два його сина, Ділхан і Малік, в чию честь він назвав свого "третього сина" Dilmah. Понад шістдесят років досвіду, вірність Меррілла Дж. Фернандо якості і цілісності як виробника і як засновника, - це те, що робить чай Dilmah особливим.
чаї, відібрані і викохані фермером, який присвятив своє життя чаю.
06. етичність

Етичність - це одна з властивостей, що визначають людину. Меррілл Дж. Фернандо заснував свій бізнес на принципах вірності сімейним цінностям і гуманності, що природним чином визначило його прихильність унікальній філософії, що розуміє бізнес як засіб служіння людям. Відмовившись від комерціалізації етики, чай Dilmah залишається вірним Філософії свого Засновника, сформованій у ті часи, коли етика і соціальна відповідальність взагалі не вважалися відповідальністю бізнеса. Свій успіх чай Dilmah розділяє з незаможними людьми, віддаючи не менше 10% свого прибутку благодійному фонду MJF і Dilmah Conservation. Значним результатом зобов'язання Меррілла Дж. Фернандо направити бізнес на службу людству є тисячі життів, які змінилися завдяки роботі його благодійного фонду в сфері освіти, охорони здоров'я, розвитку суспільства, турботі про людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями, а також охорони навколишнього середовища.
справді етичний чай, заснований на ідеях добра
07. традиції

Традиційно чай виготовляється вручну і вимагає значної майстерності на кожному етапі виготовлення. Це дуже трудомістка робота, що вимагає великої майстерності, але тільки так можна отримати хороший чай. Чай - дуже делікатний продукт, він не прощає помилок і вимагає ідеального виконання на кожному етапі, від ручного збору двох верхніх листочків і бруньки до завершальної стадії виробництва. І хоча сучасний, широко поширений метод гранулювання чаю дешевше, він являє собою компроміс, при якому в жертву приноситься сама душа чаю. Dilmah пропонує тільки чай, вироблений традиційним способом.
є лише один спосіб виготовити хороший чай, і це більш важкий спосіб
08. найвища якість

Фермер, який любить своє ремесло, ніколи не поступиться якістю. Будучи першими виробниками, які постачають по всьому світу чай найпершої свіжості, упакований у місці збору, ми не поступимося якістю нашого чаю. З того моменту, коли наш чай збирають вручну в чайних садах і до його виробництва ручним способом і дегустації понад 5000 чаїв в тиждень, щоб вибрати з них 3, Dilmah забезпечує якість на кожному етапі.
для чаю традиції і якість - це синоніми
09. натуральність

Чай - це рослина, яка отримала особливе благословення від природи. У кожній чашці чаю відчувається особливий зовнішній вигляд, аромат і смак, вплив опадів, сонячного світла, вітру і температури. Ми зобов'язуємося зберігати чай Dilmah натуральним, так як природність - це важлива складова досконалості чаю, яким він володіє завдяки антиоксидантам. Немає кращого чайного майстра, ніж сама Природа, і наше завдання - забезпечити терруар хорошого чаю, зберігши ручний спосіб виробництва і, отже, дотримуючись природності.
чай, вироблений природою
10. автентичність

Природним результатом нашої прихильності традиційному виробництву, чистоті походження і відбору чаю за якістю шляхом дегустації є безпрецедентний рівень автентичності. Ми залишаємося вірними спадщині Camellia sinensis - справжнього чаю - і терруару певного походження. Таким чином, Dilmah пропонує справді автентичні чаї, що зберігають ледь вловимі відтінки різного походження, природну досконалість і характер справжнього чаю, а також спосіб виробництва, який вдосконалювався протягом тисячоліть.
любов до різноманітності, збереження ідентичності
11. першопрохідці

Коли Dilmah вперше постав увазі любителів чаю в 1988 році, він став зміною парадигми, будучи першою в світі чайною компанією, що належить виробнику, яка пропонувала в роздрібний продаж по всьому світу свіжий чай безпосередньо з місця збору. Це була невелика, але дуже знаменна зміна, що символізувала закінчення колоніальної економічної моделі. Сміливість Мерріла Дж. Фернандо вперше принесла по-справжньому чесний чай любителям чаю і вигоду додаткової вартості - виробникам, і допомогла підтримати ослаблену і бездиханну чайну галузь. Його натхнення також принесло користь любителям чаю, завдяки тому, що він об'єднав у собі унікальний погляд на бізнес як виробник і сильний емоційний зв'язок з продукцією як фермер. У кінцевому підсумку це призвело до таких інновацій, як Dilmah Seasonal Flush Tea, Школа чаю Dilmah і програма Tea Gastronomy, призначені для того, щоб ділитися задоволенням від чаю дуже автентичним способом.
природний, як фермерська продукція
12. прихильність сталому розвитку та майбутньому чайної промисловості Цейлону

Бізнес, заснований на любові до чаю і присвячений рослинам, повинен мати міцний зв'язок з чаєм, цейлонською чайною промисловістю, мільйонами людей, виживання яких залежить від чаю, і їх сім'ями. Тверда прихильність сталому розвитку та майбутньому цейлонської чайної промисловості зробила засновника компанії Dilmah Меррілла Дж. Фернандо чемпіоном у чайному виробництві Цейлону, який створив краще майбутнє для тих, хто займається чаєм. Створення Школи чаю Dilmah з філіями по всьому світу є частиною зусиль Dilmah з поширення знань про чай і виховання любові до якості серед любителів чаю. Робота Фонду Dilmah Conservation і MJF, які діляться успіхом Dilmah зі знедоленими людьми, спрямовані на вирішення гуманітарних і екологічних проблем у галузі. Меррілл Дж. Фернандо і його пристрасна боротьба за якість і чистоту цейлонського чаю є легендарною частиною історії цієї великої галузі.
розділяючи успіх Dilmah з менш привілейованими та навколишнім середовищем